Szakmai előadás a szakképzési hozzájárulásról

A Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület (TIT) szakmai előadást hirdet

Változások a felnőttképzés szabályozásában. Saját dolgozók képzési költségeinek elszámolása a szakképzési hozzájárulás terhére

címmel.


Az előadás keretében foglalkozunk a felnőttképzést érintő jogszabály-változásokkal. Szó lesz a 15/2009. (VII.24.) SZMM rendelet alapján szakképzési hozzájárulással kapcsolatos fogalmakról, szabályokról. A 2009. évi adatszolgáltatás tapasztalatait figyelembe véve, gyakorlatiasan közelítjük meg a felmerülő kérdéseket.

 

AZ ELŐADÁS TÉMAKÖREI

Jogszabály-változások a felnőttképzésben ♦ A saját munkavállalók képzésével kapcsolatos 2009. évi adatszolgáltatás tapasztalatai ♦ Az elszámolást érintő fogalmak ♦ Támogatás tartalom és támogatás intenzitás ♦ Milyen képzéseknél lehetséges az elszámolás ♦ Megőrzendő dokumentumok ♦ Áthúzódó képzések ♦ Az adatszolgáltatási kötelezettség tartalma, formája, határideje ♦ Ki és mit ellenőriz?

Az előadás során lehetőség lesz konkrét kérdések megbeszélésére is.

 

ELŐADÓNK : Kámán István, felnőttképzési szakértő, képzési csoportvezető (NYDRMK)

 

TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉS

Az előadás időpontja: 2011. X. 25. 13.30-tól, várható befejezés: kb. 15.00.

Helyszín: TIT Ház (Szombathely, Kőszegi u. 2.) II. emeleti előadóterme

Részvételi díj: 7.000 Ft + ÁFA/fő, mely tartalmazza a konzultáció, a segédanyag és a frissítők díját is

A részvétel a TIT Munkaügyi klub tagjainak díjtalan!

 

Jelentkezés a mellékelt jelentkezési lapnak faxon a 94/509-500-as számra vagy a kuglics.gabor@vasitit.hu e-mail címre történő visszaküldésével lehet.

Jelentkezési határidő: X. 21. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni. A jelentkezésről visszaigazolást küldünk.

Fizetés: a jelentkezést követően küldött átutalási számla ellenében vagy készpénzzel a TIT pénztárában.

Bővebb információért forduljon Kuglics Gáborhoz a 94/508-205-ös telefonszámon vagy a kuglics.gabor@vasitit.hu e-mail címen.

Jelentkezési lap szakmai előadásra