45. SAVARIA URBANISZTIKAI NYÁRI EGYETEM ÉS TERVEZŐ TÁBOR

MEGHÍVÓ


 

A Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület és a Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem Tanácsa tisztelettel meghívja Önt a 45. SAVARIA URBANISZTIKAI NYÁRI EGYETEM ÉS TERVEZŐ TÁBOR , amely 2012. július 23 – 2012. július 27-ig kerül megrendezésre Szombathelyen.

A Nyári Egyetem címe:           „Rögtönzés és folytonosság”

A Savaria Urbanisztikai Nyári Egyetem figyelme 2012-ben az aktuális településfejlesztési és városépítészeti gyakorlat elemzésére irányul, és arra kíván választ keresni, hogy a megváltozott feltételek között hogyan lehet szolgálni a települési környezet értékrendjét, és hogyan maradhatunk hűek szakmai elkötelezettségünkhöz.

A Nyári Egyetemen résztvevők közül azok, akik végig részt vesznek a programokon, 6 továbbképzési pontot kapnak a Magyar Építész Kamara Továbbképzési Szakbizottság, illetve 9 továbbképzési pontot a Magyar Mérnöki Kamara Továbbképzési Szakbizottság akkreditációja és döntése következtében.

MEK-OTIR: 2012/201

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkat, a részletes programot és helyszíneket megtalálja a www.sune.hu honlapon.

Jelentkezését legkésőbb 2012. július 13-ig (péntek) tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot töltse ki és küldje el vagy e-mailben a nagy.andrea@vasitit.hu címre, vagy faxon a 94/509-500 számra. Jelentkezéséről visszaigazolást küldünk. Ha további információkra van szüksége, szívesen áll rendelkezésére Nagy Andrea a 94/509-500-es telefonszámon.

Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen üdvözölhetnénk!

Szívélyes üdvözlettel:

Körmendy Imre sk.                                                     Simon Zoltán Péter sk.

SNYE Elnöke                                                                      SNYE Titkára

 

A program letöltése

A részletes program letöltése

Jelentkezési lap letöltése

Nagy Andrea

információ