SIKERES PRÓBANYELVVIZSGA A TIT-BEN

 

Sikeresen zárult a 2015.03.13-án Egyesületünk és a Corvinus Nyelvvizsgaközpont által szervezett angol és német nyelvű általános próbanyelvvizsga.

A “megmérettetés” három helyszínen, a Kanizsai Dorottya Gimnáziumban, a Horváth Boldizsár Szakközépiskolában és a Vas Megyei TIT Egyesületben, mintegy 150 diák részvételével zajlott.

Minden iskolának és diáknak köszönjük a részvételt!

A próbanyelvvizsga eredménye megtekinthető a következő kifejezésre kattintva:

Próbanyelvvizsga eredménye

Az online jelentkezők a www.corvinusnyelvvizsga.hu oldalon tekinthetik meg az eredményüket, a saját kódszámuk segítségével.

 

NYEREMÉNYEK

A vizsgázók, tudásuk tesztelése mellett, részt vettek a Nyelvvizsgaközpont sorsolásán is, ahol vizsgát és vizsgafelkészítő könyvet nyerhettek.

Nyertesek kódszáma

„Vizsga” nyeremény:

A nyeremény egy fél vizsgát tartalmaz, tehát komplex jelentkezés esetén csak az írásbeli vagy szóbeli vizsgarész díját kell befizetni a szerencsés nyerteseknek.

Természetesen lehet csak szóbeli, vagy csak írásbeli vizsgára is jelentkezni.

Jelentkezni ebben az esetben csak papír alapon, személyesen lehetséges, a 2015-ös, illetve a 2016. januári vizsgák valamelyikére.

A nyereményvizsgát és a próbanyelvvizsgán kapott 10 %-os kupont összevonni nem lehet!

„Könyv” nyeremény:

A nyeremény egy angol/német NAGY CORVINUS NYELVVIZSGAKÖNYVET tartalmaz.

Az angol nyelvű könyvet hamarosan megkapja Egyesületünk a Nyelvvizsgaközponttól, a német nyelvű könyvek érkezése viszont csak június második felében várható.

A könyv átvételének idejéről és módjáról tájékoztatni fogunk minden szerencsés nyertest!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RÉSZTVEVŐKNEK

A próbanyelvvizsgán minden résztvevő kapott egy 10 %-os kupont, amely 10 % kedvezményt biztosít a vizsgadíjból.

A kupont 2015-ben lehet felhasználni, kizárólag személyes jelentkezés, illetve csekken történő befizetés esetén.

A nyereményvizsgát és a próbanyelvvizsgán kapott 10 %-os kupont összevonni nem lehet!

 

FELKÉSZÜLÉS AZ ÉLES NYELVVIZSGÁRA

A Corvinus Nyelvvizsgaközpont több lehetőséget is kínál azoknak, akik szeretnék megismerni ezt a nyelvvizsgarendszert, illetve szeretnének gyakorolni, felkészülni egy éles nyelvvizsgára.

 

Vizsgafelkészítő könyv:

A LEXIKA Kiadónál megjelent az angol nyelvű NAGY CORVINUS NYELVVIZSGAKÖNYV (ez 10 teljes feladatsort és azok megoldásait tartalmazza – CD melléklettel).

A német kiadás várhatóan 2015. június második felében jelenik meg.

 

Tesztsor:

A Nyelvvizsgaközpont a Corvinus Általános Nyelvvizsgára való felkészülés segítése érdekében – a honlapon megtalálható mintafeladatok mellett – nyomtatott formában is megjelentetett alap-, közép- és felsőfokon egy-egy szóbeli és írásbeli tesztsort tartalmazó kiadványt.

A vizsgafelkészítő mintafeladatok megvásárolhatók a Nyelvvizsgaközpont titkárságán (Budapesten), vagy vizsgahelyünkön is érdeklődhet ezzel kapcsolatban.

A kiadványban megjelent hallás utáni szövegértés tesztekhez tartozó hanganyag a www.corvinusnyelvvizsga.hu oldalról tölthető le.

 

KÖSZÖNJÜK MINDENKI RÉSZVÉTELÉT!

REMÉLJÜK, HAMAROSAN TALÁLKOZHATUNK EGY ÉLES NYELVVIZSGÁN IS!

Nagy Andrea

információ