ELTE Origó Nyelvi Centrum

Az Origó államilag elismert, kétnyelvű vizsgarendszer, amely a felvételi eljárásban többletpontot ér, Magyarországon mindenütt elfogadott, diplomakiváltáshoz és munkavállaláshoz egyaránt megfelelő. Vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, hazánkban a legtöbb idegen nyelvből kínál vizsgalehetőséget. Az Origó vizsgarendszer megbízhatóságának, a vizsgaalkalmak gyakoriságának köszönhetően a cég 2015-ben visszaszerezte piacvezető szerepét.

Az ország legrégebbi és legnagyobb nyelvtudás-mérési tapasztalattal rendelkező intézményeként küldetésének tekinti a hiteles nyelvtudás-mérés értékeinek megőrzését. Stratégiai célkitűzése, hogy vizsgaközpontként megőrizze piacvezető pozícióját, valamint folyamatosan megújulva, innovatív módszerek kifejlesztésével szolgálja vizsgázóit.

Megnyílt a jelentkezési lehetőség az onyc.nyelvvizsgajelentkezes.hu oldalon a szeptemberi és novemberi vizsgaidőszakra. Azokra a vizsgahelyekre lehet jelentkezni, ahol a delegált vizsgáztatók elvégezték a MONO vizsgáztatói képzést. Angol nyelvre B1, B2, C1 szinten, komplexen, illetve írásbeli és szóbeli vizsgára külön – külön is lehet jelentkezni.

További információ: www.onyc.hu

 

Egyesületünk a 2023. évben az alábbi hónapokban szervez vizsgát:

január, március, május, június, szeptember, november

A Vas Megyei TIT Egyesületnél letehető vizsgák:

  • Írásbeli vizsga minden, az aktuális vizsgaidőszakban meghirdetett nyelvből letehető.
  • Szóbeli vizsgát csak angol és német nyelvből szervezünk.

 

Tudnivalók a jelentkezésről:

Nyelvvizsgára jelentkezni kizárólag ONLINE lehet. Online jelentkezésre csak a Vizsgaközpont erre a célra
kialakított elektronikus felületén keresztül van lehetőség, a más módon beérkező vizsgajelentkezés
érvénytelen.

  • A www.onyc.hu oldalon keresztül
  • A jelentkezés a vizsgára történő regisztrációval és a vizsgadíj befizetésével (bankkártyás, átutalás, pénztári befizetés bankban) válik érvényessé.

Az aktuális vizsganaptár itt érhető el.

Az ELTE ORIGÓ Nyelvvizsgarendszer aktuális vizsgadíjait, díjszabását itt találod.

További információt a www.onyc.hu oldalon talál!