Meghívó

Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia

Tapasztalat és rutin ellenére esély nélkül?
Intézkedések az idősebb munkavállalók foglalkoztatásának növelésére

Tisztelettel meghívjuk a következő Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferenciára, amely 2012. május 10-11. (csütörtök-péntek) között kerül megrendezésre Szombathelyen a Hotel Claudiusban.

Az idei európai év az „Aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás” címet kapta. A konferencia témája és tartalma – a munkaügyi kérdéseket előtérbe helyezve – csatlakozik ehhez.

A kétnapos szakmai tanácskozás a 45 és 50 év felettiek munkavállalási előnyeit és lehetőségeit kívánja bemutatni a magyarországi foglalkoztatás politikához, az osztrák és magyar vállalati jó gyakorlatokhoz kapcsolódó előadásokkal, kerekasztal beszélgetéssel.

A konferencia részletes programja 2012. április 10-től megtekinthető a www.vasitit.hu honlapon!

A határon átnyúló Osztrák-Magyar Szakértői Akadémia (EXPAK AT.HU) projekt keretében megrendezésre kerülő konferencia szervezői a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület, a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és az L&R Szociális Kutató Intézet (az EXPAK AT.HU vezető partnere).

Jelentkezését legkésőbb 2012. április 25-ig, szerdáig tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot töltse ki és küldje el vagy e-mailben a nagy.andrea@vasitit.hu címre, vagy faxon a 94/509-500 számra. Jelentkezéséről visszaigazolást küldünk. Ha további információkra van szüksége, szívesen áll rendelkezésére Nagy Andrea a 94/509-500-es telefonszámon.

Az EXPAK AT.HU tevékenységével és rendezvényeivel kapcsolatos aktuális információkat a www.expak.at honlapon is találhat.

Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen üdvözölhetnénk konferenciánkon!

Jelentkezési lap letöltése

Szívélyes üdvözlettel:

Simon Zoltán Péter
Igazgató