Képzési lehetőség mikro-, kis-, közép- és nagyvállalkozásoknak

A Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület, az egyik legrégebbi, akkreditált felnőttképzési intézmény. 2004-ben, 0032-es sorszámmal jegyezték be intézményünket. Az Egyesület azóta kétszer hosszabbította meg sikeresen akkreditációját.

Jelenleg több akkreditált programmal és 20 év alatt OKJ-s, szakmai, nyelvi és általános képzések tucatjának megvalósítási tapasztalatával rendelkezünk.

A Vas Megyei TIT Egyesület sikeres pályázó és pályázati megvalósító szervezet. Árbevételeink jelentős részét hazai és EU-s, határon átnyúló és nemzetközi pályázatok megvalósításával biztosítjuk.

Ezen két tulajdonságunk alapján, képesek vagyunk a jelenlegi trendeknek való megfelelésre: a megszűnő szakképzési hozzájárulás helyébe lépő TÁMOP pályázatok megírásának szakszerű támogatására és a nyertes pályázatokban
akkreditált intézményként – akár akkreditált programok felhasználásával is – hatékony és az igényeknek legjobban megfelelő képzés megvalósításával.

Mikro- és kisvállalkozásoknak képzési támogatásra, saját dolgozóik képzésére a TÁMOP-2.1.3.A-12/1 pályázati kiírás, középvállalkozásoknak a TÁMOP-2.1.3.B-12, nagyvállalkozásoknak a TÁMOP-2.1.3.C-12 kiírás tervezete nyújt támogatási lehetőséget.  A pályázat a tervek szerint 2012. március 1-től érhető el és 60 és 100 százalék közötti támogatási intenzitást biztosít.

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, keresse munkatársunkat: Kuglics Gábor 30/593-7273 vagy a kuglics.gabor@vasitit.hu