I. “Mindentudás” meséi felnőtteknek Symposium

A Magyar Ismeretterjesztés Ünnepe

A Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat tagjaként elkötelezett a tudományos ismeretterjesztés több mint 180 éves hagyománya mellett. A korábbi években háttérbe szorult tudományos ismeretterjesztésnek új lendületet kíván adni programunk, melynek kezdetei a Covid járvány miatti online útkeresésig nyúlik vissza. Az ezt a célt szolgáló VasiTITTv sorozat megkoronázásaként az I. “Mindentudás” meséi felnőtteknek Symposium előadások sorával emlékezik meg az eddig megtett szakmai útra. Emellett – hagyományteremtő szándékkal – új lendületet kívánunk adni a szakmailag megalapozott ismeretterjesztésnek, s ennek érdekében a Magyar Tudomány Ünnepe programsorozat mintájára életre kívánjuk hívni rendezvényünkkel a Magyar Ismeretterjesztés Ünnepét.

A rendezvény fővédnöke: Prof. Dr. Borhy László, egyetemi tanár az MTA rendes tagja, az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora

  •  A rendezvény időpontja: 2022. szeptember 14-16.
  • A rendezvény helyszíne: Szombathelyi Képtár (Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 12, 9700)

A rendezvény részletes programját hamarosan elérhetővé tesszük felületeinken.
A program térítésmentesen látogatható, illetőleg az összes előadást élőben közvetítjük, és a későbbiekben visszanézhető formában elérhetővé tesszük.

Program letöltése / megtekintése

További részletek: https://www.janusmutargyklinika.hu/konferencia/