Üdvözöljük megújult honlapunkon!

Tisztelt Látogató!

Ma mindenki arról beszél, hogy milyen nehéz – sőt, lehetetlen – közösségeket teremteni, megtartani. Hát, akkor mi a lehetetlenre vállalkoztunk! Mindennapi munkánkkal, hitünkkel, akarásunkkal és ezzel a honlappal. Mi igenis közösséget akarunk teremteni! Általunk felvállalt értéket adni, befogadni. Helyet, találkozási lehetőséget biztosítani és tudást, használható és hasznosítható információkat átadni.

Új honlapot készítettünk. Sokat dolgoztunk, ötleteltünk azon, hogyan, milyen virtuális eszközökkel lehet a céljainkat megvalósítani. Igyekeztünk beépíteni azokat a technológiai lehetőségeket, amelyek ma rendelkezésre állnak, kihasználhatók a közösségek teremtésére, megtartására. Bízom benne, sikerült!

Egy honlap önmagában nem több, mint egy eszköz. Ha nem működtetjük, nincsenek benne friss, a közösség tagjait érdeklő információk – bármilyen jó is technikailag – nem a céljainkat szolgálja. A kollégák elkötelezettek annak érdekében, hogy érdemes legyen visszatérni, folyamatosan megnézni a honlapunkat. A beépített eszközök – hírlevél, Facebook vagy IWIW – segítségével szeretnénk interaktívvá tenni a portál. Várjuk a visszajelzéseket, az információkat! Várunk mindenkit a TIT-ben és a honlapunkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük